Продължете към съдържанието

жилищен
100 кв.м.
2020г
София, Лозенец

LOREM IPSUM ЛОРЕМ ИПСУМ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo

ВЕАСФЖГФ

ПАРКЕТИ И ПОДОВЕ

Създаваме за клиентите си домове по мярка, като управляваме ефективно парите и времето им и им помагаме да вземат правилните решения, за да поместят своя живот в своя дом.

СЛАВЧО ФИЛИПОВ

паркети и подове

ЗАГЛАВИЕ НА ПРОЕКТА

20190223_IRchitect_Bulpros_011

Вярваме, че всеки човек има право на дом, в който да се чувства спокоен и сигурен, на пристан и базов лагер, от който да се изстрелва сутрин отпочинал, уверен и готов за сблъсък с превратностите на живота; който да го посреща вечер в хармония и да му помага да отпочине и презареди заедно с най-близките му хора; който да му предоставя както споделеност, така и усамотение; който да не го натоварва с грижи по чистотата и поддръжката, а напротив – да улеснява живота му всеки ден, пестейки му време за домакински задачи и създавайки без усилие комфортна среда. 

Вярваме, че децата ни заслужават да растат в среда, която им дава сигурност и спокойствие, която ги подпомага да откриват и да се развиват, която ги насърчава да играят и да бъдат деца.

Вярваме, че продуктите, материалите и технологиите в дома са там, за да служат на човека и не са самоцел, а средство да живеем по-добре.

Вярваме, че работата ни трябва да е извор на радост за нас и за клиентите ни.

 
20190223_IRchitect_Bulpros_015
IMG_20190814_134558

ЗАГЛАВИЕ НА ПРОЕКТА

1630574666686